Herkent iemand een film uit mijn omschrijving?

Het speelt zich af in een (Zuid-Oost-)Aziatisch land. Het gaat over een kind dat zijn vader op zijn rug moet dragen en de rivier oversteekt - dit is ook de cover van de dvd, geloof ik. Ze leven in armoede. Ik kan me er verder weinig van herinneren, ik heb hem zo'n acht jaar geleden gezien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is de film 'Naar school met vader op mijn rug' of 'Going to School with Father on my Back': http://www.film1.nl/films/16134-Naar-school-met-vader-op-mijn-rug.html http://www.zapp.nl/bios/zappbios-film-naar-school-met-vader-op-mijn-rug Via bol.com te koop met de titel 'Going to School with Dad on my Back': http://www.bol.com/nl/p/dvd/going-to-school-with-dad-on-my-back/1002004006824359/index.html

De film die je beschrijft is The Killing Fields. Vreselijk echte film, als je het mij vraagt. Ik heb hem ruim 20 jaar geleden gezien en is me nog altijd bijgebleven. Vooral de scene die je beschrijft. De vader draagt zijn zoon, en stapt op dat moment op een mijn. Om zijn zoon te redden moet hij zijn kind overgeven aan een ander en dit..... (laat ik in het midden, voordat ik de clou vertel)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100