Kan iemand mij helpen aan een Nederlandse western film?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat wordt denk ik onmogelijk. De enige Nederlandse western die te vinden is, is "Liefde Waakt" (1914), en dat is wel heel erg lang geleden. Misschien is die film er wel helemaal niet meer, en het is ook nog maar de vraag, of de film juist is ingedeeld. Ik vond 'm op de lijst, uit de link hieronder. Als je er zelf ook eens even rondneust, dan kom je al snel tot de ontdekking dat de lijst aardig compleet is. Dus veel meer westerns zullen er niet te vinden zijn.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Ned...

wat ik een beetje western-achtig vond overkomen was de kinderfilm Limo van een aantal jaar geleden. Niet een echte western natuurlijk maar wel in die setting gefilmd.

Behalve dan degene bovenaan al zegt. Het lijkt me niet dat er een NL westerse film is, de oudjes die ik heb gezien zijn meestal van de oorlog of is flut. Dan moet je denk ik afwachten want je ziet de NL film veranderen t wordt moderner en beter. Degene die er nu op lijken zijn: -De Indiaan (al is dat denk een andere richting op) -Mijn opa de bankovervaller. Of je moet afwachten tot Carice van houten of n andere zeer goeie NL acteur, een idee heeft om dat te willen doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100