Is de horror documentare "FACES OF DEATH" echt of fictie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een deel van de sterscenes zijn nep, Allan A. Apone was verantwoordelijk voor demakeup en special effects en zegt dat circa 40% nep is. Maar een deel is echt. Er zitten beroemde scenes in uit de media, o.a. een napalm bombardement in Vietnam. Ook zijn er verschillende fragmenten van het doden van dieren, zoals kleine zeehondjes en een scene in het slachthuis. Toegevoegd na 48 seconden: sterscenes moet uiteraard sterfscènes zijn. Het klinkt als een vreselijke film, deze info heb ik van Wikipedia gehaald en vertaald, daar kun je meer er over lezen (Engels).

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Faces_of_Death

Dit zijn echte beelden iig in mijn tijd jaren 90

faces of Death is 100% echt.. het is een soort compilatie van home video's... een beetje funniest home video's maar dan anders ;-) herinner me nog goed dat ik ze gezien heb.. echt te erg gewoon

het is echt, en ik kan het me ook nog herinneren dat ik 10 jaar geleden één aflevering heb gezien ( er waren meerdere uitgekomen toen ) , echt verschrikkelijke beelden zaten er tussen!

Echte beelden zijn het. Opnamen gemaakt na ongelukken, het afslachten van verschillende dieren en home video's die geheel verkeerd aflopen. Allemaal met de dood als gevolg. Al wel 20 jaar geleden heb ik toen een aantal video's gezien, nog steeds sommigen in mijn geheugen gegrift.

De eerste aflevering was echt . Die is gemaakt door een patholoog anatoom die alle soorten van dood wou onderzoeken . En de rest was een mengsel van echt en nep .

Minstens een deel is fake. In een van de films staan bijvoorbeeld beelden van een zogenaamd mislukte goocheltruc waarbij de goochelaar doorboord wordt door ijzeren pinnen. Bekijk je dat stuk beeldje voor beeldje, dan zie je duidelijk dat de goochelaar in de bewuste scène vervangen is door een pop. Verhip: die scène staat op YouTube, zie link.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=SWTaVjX9TR4

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100