waar gaat de film stardust over?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit is een fantasiefilm: In een land hier heel ver vandaan leefde eens een koning met zeven zonen. Van deze zonen kan er maar een de nieuwe koning worden. De zonen strijden om de troon door elkaar te vermoorden en uiteindelijk blijven er nog drie over. De koning gooit zijn robijn uit het raam en deze wordt opgevangen door een vallende ster die ergens in het land neervalt. De laatst levende man met koningsbloed zal deze robijn kunnen herstellen en zal daarmee koning zijn. Behalve de prinsen zit er ook nog iemand anders achter de ster aan. Namelijk Tristan die, om de hand van zijn grote liefde te winnen een vallende ster voor haar gaat zoeken in de andere wereld. Wat hij op dat moment nog niet weet is dat zijn moeder ook in deze wereld woont en hem van een afstand beschermt. Dit verhaal klinkt misschien als een droom maar dat is het zeker niet voor Tristan die op zoek is naar zijn ware liefde en ondertussen de vallende ster Yvaine moet beschermen tegen al het kwaad dat hen achterna zit. Zo zitten niet alleen de prinsen hen achterna, ook de drie heksen onder aanvoering van Michelle Pfeiffer als heks Lamia hebben kwade plannen met Yvaine. Dit alles wordt in 'Stardust' prachtig en geloofwaardig verteld, het is van begin tot eind een sprookje. En zoals met sprookjes wel vaker het geval is, eindigt ook dit verhaal in een happy end.

Bronnen:
http://www.movie2movie.nl/r40485-Recensie-...

Een jongen is verliefd en om het hart van deze vrouw te willen veroveren gaat hij op zoek naar een vallende ster. Dan begint het avontuur :-)

Bronnen:
http://m.imdb.com/title/tt0486655

Het begint als wat degene hierboven zegt, dan blijkt die ster een vrouw te zijn waar ie verliefd op word en dan moet hij nog wat doen maar dat weet ik niet meer

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100