Zijn er nummers van de Rockband System of a Down ooit opgenomen in de soundtrack van een film? Welke films? Is er een lijst met opgenomen nummers?

Ik zou graag zien hoe in een film ze deze nummer hebben verwerkt, aangezien ik zelf wel eens korte filmpjes maak van films gecombineerd met hun nummers.

Dus een soort van lijst waarin je alle nummers ziet die ooit zijn gebruikt in TV, Film etc

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de film Scream 3 werd het nummer Spiders gebruikt. Hier is de IMDB pagina: http://www.imdb.com/name/nm1500632/ Ze hebben nog een paar nummers in video games, en een paar films die mij niet bekend voorkomen. Toegevoegd na 4 minuten: nog een paar films (naam film - nummer): Disturbia - Lonely Day Ararat - P.L.U.C.K Not Another Teen Movie - The Metro Dracula 2000 - The Metro Blair Witch 2 - Mind Heavy Metal 2000 (anime) - Storaged en de documentaire Screamers http://www.imdb.com/title/tt0823668/ De band System of a Down word gevolgd tijdens hun tour door Europa. Hier zitten uiteraard veel nummers in :P

Zal wel te vinden zijn op wikipedia, zoek voor system of a down. Onderaan de pagina vind je dan vaak soundtracks en dergelijke.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100