Weet er iemand een engelstalige film dat gefilmd werd in België?

Nederland is ook goed, als je er meer weet dan één, geef ze ook maar...

Toegevoegd na 1 minuut:
of een horrorfilm dat gefilmd werd in belgië

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

* Left Luggage met Isabella Rosselini is opgenomen in Antwerpen. * The Nun's Story met Audrey Hepburn en Peter Finch in Brugge. * If it's tuesday this must be Belgium en de remake in de vorm van een tv-film If it's tuesday,it still must be Belgium,deze film is opgenomen in Italië,Nederland,Engeland en België. * The Discovery Of Heaven is weliswaar een Nederlandse film maar met een Engelse cast.

Gefilmd in de omgeving van Deventer, de wel heel bekende oorlogsfilm: A bridge too far Toegevoegd na 3 minuten: Who am I, van Jackie Chan, deels opgenomen in Rotterdam

2e deel van deuce bigalow in amsterdam en oceans twelve

Ja,nl In Bruges(2008): In Bruges is een Britse misdaadkomedie uit 2008 die grotendeels in de stad Brugge werd opgenomen (de rest in Londen). De film werd geregisseerd door Martin McDonagh, die het verhaal zelf schreef met Brugge als beoogde locatie

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/In_Bruges

In bruges, die is heel goed! http://www.imdb.com/title/tt0780536/ En ik moet het toch even zeggen: Een film DIE gefilmd is.

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0780536/

James Bond is zelfs een keer in Amsterdam geweest. In 'Diamonds are forever' als ik het goed heb.

De film Who am I, van Jacky Chan is ook voor de helft opgenomen is nederland. Je ziet bijv. ook de koopgoot in Rotterdam. Dit is een actiefilm.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100