Ik ben op zoek naar (teken)films over dino's.

Ze moeten niet te eng zijn (zoals Jurassic Park) want het is bedoeld voor de kids. De serie van Platvoet en Dinosaur zijn hier al grijs gedraaid, zijn er nog meer films van deze genre?

Toegevoegd na 20 minuten:
Mag over ook over draken gaan ;) How to train a dragon vonden ze ook geweldig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hele genres denk ik niet, maar er zijn wel leuke Diego afleveringen met dino's. Go Diego Go-Het Grote Dinosaurus Avontuur.

puff the magic dragon is heel leuk voor jonge kinderen, op you tube staan heel veel filmpjes daarvan

Bronnen:
you tube
http://www.youtube.com/watch?v=GZuvq4Ziw34

Zwelgje is 'n oer Nederlandse dino....

The American dragon.

Toen ik nog tekenfilms op tv keek had je de serie dinobaby's. Ik zie de banden nog wel eens bij de kringloop liggen. Je zou ook mp kunnen proberen. Dinobaby's spelen want ze hebben alle tijd, 't is een groepje van vier jongens en een hele leuke meid... :)

Dinosaurs? (Anders misschien de Ice Age)

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=BkAEH6uX7hQ

Dragontales

Vergeet dan absoluut niet de prachtige film Dinosaur van Walt Disney! Walt Disney heeft ook nog Mulan, maar daar speelt een (klein) draakje slechts een bijrol. Ook prachtig, de film Drakenjagers. Is ook een tekenfilm, maar misschien ook wel een klein beetje eng, omdat de draken nu eenmaal niet zo lief zijn. http://www.bol.com/nl/p/dvd/dinosaur/1002004000042738/index.html http://thepiratebay.org/torrent/4399538/Drakenjagers_%28Nederlands_gesproken%29_DVD-R_%282008%29_DivXNL-Team

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100