wie heeft er ervaring met de pathe in Utrecht?

ik wil alleen weten hoe de bios er van binnen uitziet.
is de zaal groot(en het scherm)??

we gaan normaal in Rotterdam(schouwburgplein), en nu zagen we tot onze grote verbazing dat Utrecht ook een Pathe had.
en aangezien Utrecht toch gezelliger is, vroegen we af of het de moeite was om naar Utrecht te gaan ipv Rotterdam.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zaal 1 is prima, maar de bioscoop is niet te vergelijken met Rotterdam. Het is eigenlijk bioscoop Rembrandt, die al bestond voordat Pathé de bioscoop overnam. Eigenlijk vind ik het persoonlijk dan ook niet een échte Pathé. Rotterdam heeft meer en grotere zalen, maar in Utrecht is zaal 1 goed te doen. Voor een echte spektakelfilm zou ik voor Rotterdam kiezen, voor films waarbij het niet zoveel uitmaakt (romcom’s ofzo) is Utrecht prima. Ook de andere zalen. Weet je, het is niet echt heel slecht ofzo, maar ook niet top.

Bronnen:
Eigen ervaring

Geen aanrader. Ik heb er vlakbij gewoond en heb vele films gezien in diverse bioscopen. Het is niet te vergelijken met Rotterdam. Er is wel een bepaalde sfeer die beslist anders is dan in Rotterdam. Maar afwerking is in mijn ogen sjofel. Voor de beste vergelijk....kan je beter zelf even gaan kijken.

Het is een kleine bioscoop met niet zo veel zalen en ook vrij kleine zalen. Zelf vind ik dat altijd wel prettig :) Alleen hadden ze gisteren de verkeerde film opgestart dus dat was wel slordig en ze hebben daar geen excuses of wat voor aangeboden en dat vond ik ook niet zo professioneel. Maar qua zalen vind ik het wel een leuke bios :)

ik vind Pathe Rembrandt persoonlijk nogal klein en de toiletten zitten ook op een rare plek... Toegevoegd na 19 seconden: (boven dan)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100