Welke films gaan over computers (bv in breken in computers, enzo, spelletjes op computer...) ? Of in welke films is computer een belangrijk onderdeel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tron, sneakers, Hackers, the net, indepence day, The matrix, 2001 space odyssey, logan's run, Swordfish, Die hard 4, Pirates of silicon valley, social network, blade runner, Android en de tekenfilm serie Reboot.

The Net Toegevoegd na 10 minuten: War Games HAL 9000

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Comp...

The Matrix!!! Swordfish Die Hard 4 Hackers Antitrust Johnny Mnemonic Toegevoegd na 5 minuten: Enemy of the State ook wel trouwens

Bronnen:
http://mattapps.com/2008/06/02/top-10-hack...

tron (super suffe sf ) Toegevoegd na 6 uur: en bedenk ik me net de tv serie knigt rider met kit (volgens de roddel bladen de eerste homo seksueel geaarde computer)

You've Got Mail......

Firewall Jumping Jack Flash

The lawnmower man Een Classier van Stephen King Toegevoegd na 1 minuut: Klassieker spelfoutje

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=YCxFGxqLsHE

Er is ook een film met de zoon van Tom Hanks, Colin Hanks. Ik weet alleen de titel niet meer. Het gaat over een seriemoordenaar die mensen ontvoerd en via internet een webcam op die ontvoerde persoon zet die in een mechanisme vastzit. Hoe meer bezoekers er op de site inloggen om te kijken hoe sneller die persoon doodgaat. Misschien dat iemand weet hoe die film ook al weer heet.

Weird Science. Ze maken een vrouw mbv de computer, de film is al wat ouder, maar wel leuk.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=25q3hxlgvw4

Gamer is een film die gaat over mensen die in een soort computer controle nemen over gevangen mensen. En spelen een spel in een arena

Bronnen:
imdb, geheugen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100