Waarom zijn zoveel mensen geïnteresseerd in het nieuws over Yolanthe en Jan Smit?

Ik hoor er heel veel mensen lacherig over doen omdat het zo groot in het nieuws is verschenen, maar in de tussentijd hebben ze het er wel uren over. Waarom zijn zovelen geïnteresseerd in deze niets voorstellende personen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is geen familie maar toch staan ze dichter bij je dan onbekenden, omdat je ze te pas en te onpas op TV voorbij ziet komen en je een deel van hun levensverhaal kent. Mensen spiegelen zich aan hen en hun gedragingen. Meestal gaat het ze voor de wind en kijken mensen tegen ze op. Als er een mindere periode komt, zoals nu, is dat des te opvallender.

Omdat mensen altijd meer onder de indruk zijn van het wel en wee van BN'ers dan van echte wereldschokkende berichten. Uiteraard tot op een bepaald niveau. Maar zien dat andere mensen iets fout doen, geeft een mens vaak een fijn gevoel.

Dat zijn we niet. Maar de media denkt van wel en gooit ons er mee dood. het staat zelfs op de voorpagina van de telegraaf!!! wereld nieuws

De sbs6 kijkers zijn nou eenmaal erg nieuwgierig wat betreft BN'ers. En ja, je hebt het hier natuurlijk niet over de eerste de beste. Het zijn iconen!

Omdat het bestaan ondragelijk zou zijn zonder de laatste roddels.

BN'ers leven van roddels. De roddels houden deze mensen in de spotlight.

Ha, die Emily; Yolanthe een niets voorstellend persoon? Ach, zo zie je maar dat er niets voor nodig is om bij een oude man het hoofd op hol te brengen....

Nou, ze zijn allebei mooi en best wel populair bij een groot publiek als fantasie-partner. Ze genieten zichtbaar van het leven. Leuk toch? Gratis reclame en zo is er nog meer.

Zo is de maatschappij waarin wij leven.. veel (te veel) roddels, sensatie, makkelijk nieuws, weinig diepgang.. Jammer!

Iedereen houdt wel van een roddelpraatje, dat blijkt maar weer hieruit. Ik zeg wel dat het me niet interesseert, maar ik ben ook gelijk gaan lezen gisteren.

Omdat men zijn/haar eigen leven niet interessant vind en niet interessant kan maken.

Zelfs de premier baalt ervan heeft ie gezegd in zijn wekelijkse persconferentie

Niemand kan dit wat interesseren, maar we worden er gewoon mee opgezadeld door de pers.

Yolanthe en Jan wie?

mischien omdat ze een te leuk stel waren !maar niemand ziet wat er buiten de camara gebeurt .maar mij interseert het eigelijk helemaal nada

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100