Waar kan ik meer info vinden wat er met Claudia de Breij aan de hand is ?

Ik hoorde net bij Giel, dat Claudia een aantal weken niet mag werken, want ze had iets gescheurd van bindweefsel in de buik. Dus ze zal niet te horen zijn op de radio. Hij stoort hier heel erg dus heb niet precies meegekregen waarom en later moest ze ook nog huilen toen Giel haar iets vroeg wat gevoelig lag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Op haar eigen twitter site (Zie bron)

Zij twitterde: Zo, daar ging ik even onderuit. Tranen met tuiten, onverwacht. Op de nationale radio. Nou ja. Grote mensen dingen doen soms pijn. & Lig dus in het ziekenhuis. Dinsdag geopereerd aan gescheurd bindweefsel in buik & bekken. Mag een week of acht niks doen. Ongeveer een uur geleden! Toegevoegd na 11 minuten: Of je kan natuurlijk even kijk op haar eigen website http://www.claudiadebreij.nl/

In de telegraaf: Claudia de Breij in tranen van onze redactie AMSTERDAM - cabaretière Claudia de Breij barstte vanochtend in tranen uit in de uitzending van Giel Beelen. Claudia ligt in het ziekenhuis vanwege gescheurd bindweefsel in buik en bekken, meldt Shownieuws. Ze werd dinsdag geopereerd en is acht weken uit de roulatie. Giel Beelen besloot de Breij vanochtend in zijn radioshow op te bellen om haar beterschap te wensen. Giel vroeg de cabaretière of ze nog wel kinderen kan krijgen, waarop De Breij in tranen uitbarstte en antwoordde: “Waarschijnlijk niet, maar ik moet het gesprek van morgen nog afwachten.”

Bronnen:
www.telegraaf.nl

Je kunt de uitzending van rtl boulevard terug kijken van vrijdag 18 juni, daar zit het in het begin en komen ze later nog terug met het deel van Giel Beelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100