Waar kan ik een lijst vinden met adressen van BNers?

Weet jij het antwoord?

/2500

in het zwarte boekje van Gordon...

In 1996 is er in Nederland een (helaas) eenmalige uitgave verschenen van de internationaal gekende "Wie is wie?". Weet niet of je doelde op een dergelijk boek maar er staan talloze mensen ook met hun privé gegevens in die verder (wanneer je zelf niet tot de incrowd behoort) vaak wat lastig te bekomen zijn.

Denk je echt dat zo'n lijs bestaat? Elke BN'er die aan zijn privéleven hecht, schermt zijn adresgegevens goed af. Antwoord is: nergens

bij organisatoren van het sportgala, de tmf-awards, bij de diverse radio en tv-stations

Het boek "Wie is wie in Nederland?" is een of twee jaar later, dus in 1997 of 1998 opnieuw verschenen. Een actueler overzicht ken ik niet.

Opeens realiseer ik me dat ik m'n PC en mobiele telefoon toch 'ns wat beter moet beveiligen:) Ik krijg regelmatig verzoeken van mensen of ik niet "1 keertje alsjeblieft" even een nummer wil geven, of een SMS'je door wil sturen. Iedereen die zich kwalificeert als BN'er en die ik ken overigens heeft sowieso 2 nummers: 1 voor de buitenwereld (incl. pers) en 1 voor echte relaties die op zaterdagavond mogen storen. Welke nummers in mijn telefoon staan laat ik maar even in het midden:)

Sorry, mijn reactie klopte niet. Er zijn twee edities van het genoemde boek: "Wie is wie in Nederland 1984-1988" en "Wie is wie in Nederland 1994-1996". De laatste, de tweede editie, geeft dus het actueelste overzicht.

Via de website van het SIDN zijn contactgegevens op te vragen van mensen die websites beheren. Sommige bekende Nederlanders beheren hun eigen website. Meestal staan zij dan ook met contact gegevens, inclusief telefoonnummer vermeld op de website http://www.sidn.nl.

Bronnen:
http://www.sidn.nl

Waarom wil je dat weten?

Ik denk dat die er niet is, aangezien er zo'n privacy-wet is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100