Wie is deze zangeres?

Voor een muziekopgave ben ik op zoek naar de naam van deze zangeres. Ik weet er verder niets van. Ik heb alleen maar een foto. Maar ik vermoed iets uit de jaren '90.
Met zoekmachines kan ik niks vinden.

Toegevoegd na 14 uur:
Ik heb de vraag maar gesloten (zonder goed antwoord) omdat bij zo'n vraag een hele waslijst aan zangeressen voorbijkomt, alleen maar omdat ze lang blond haar hebben.
Bedankt voor de moeite.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik geloof Jennifer Lopez, maar het niet zo goed te zien. Toegevoegd na 35 minuten: Shakira en Beyonce vind ik er ook wel op lijken. Alle drie zijn het uitstekende danseressen en zangeressen met heel veel verschillende stijlen.

Shaina Twain Toegevoegd na 23 minuten: oke Shania Twain en ze lijkt er echt wel op kijk maar eens naar een afbeelding

Ze lijkt wel wat op Chantal Janzen,maar het zal haar denk ik ook niet zijn.

Denk dat het fergy is van de black eyed peas: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9j8im40Yd8y2Sk4SWWeGz9812TDqy740fp6H4xqE6H7aJHXcVjA

Geri Halliwel van de Spice Girls? http://topnews.in/light/files/geri_halliwell.jpg Toegevoegd na 5 minuten: Nog een plaatje... Spice Girls verkochten eind jaren 90 goed... http://userserve-ak.last.fm/serve/_/4878858/Geri%2BHalliwell%2B61jx2yp.jpg

Beyoncé en die heeft meerdere gezichten.

Ik denk Leona Lewis.

Ik moest meteen denken aan Anastacia. Die heeft echt veel verschillende haardrachten gehad en het neusje en fronsende voorhoofd heeft mijns inziens veel overeenkomsten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100