hallo ik moet een power point doen over hiarly duff ma ik vindt ni genoeg info op wikipedia weet iemand een goei e site ?

zal graag een foto van haar hebbe me heel de familie en nog een klijn vraagje hiarly duff papa noemt roberd of bob

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

pollpigeon.com/best-privaterare-photo...hilary-duff/...120253/ www.hilaryontheweb.com www.people.com/people/hilary_duff hilarydweb.org Toegevoegd na 2 minuten: www.pollpigeon.com/best-privaterare-photo...hilary-duff/...120253/ www.hilarydweb.org

Misschien dat je niet zoveel informatie over haar vindt omdat ze omdat je haar naam verkeerd spelt? Het is Hilary Duff. Ik ben geen fan van haar, maar dat weet ik nou net weer wel... Ik weet niet of je goed Engels kan, want ik heb een profielsite gevonden met wat gegevens over haar. http://www.imdb.com/name/nm0240381/ <-- Daarzo. Verder heb ik nog de grootste fansite van Hilary voor je gevonden: http://oh-hilary.com/ Misschien dat je daar nog wat weg kan halen. En je wilde een foto van haar en haar familie? Op deze site kan je drie foto's vinden van Hilary met haar moeder Suzan en haar vriendje Mike. http://crushable.com/entertainment/hilary-duff-shops-with-mom-mike/ En hier is een foto van Duff haar vader: http://www.tmz.com/person/more-stories/hilary-duff/2/ Hopelijk heb je zo weer wat informatie. Succes met de powerpoint!

Hoi, je bedoelt waarschijnlijk Hilary Duff. Via Google kan je aan haar afbeeldingen komen, maar er is ook een Nederlandse website. Zie hieronder. Succes met je presentatie.

Bronnen:
http://www.hilaryduff.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100