Hoe kun je je kennis over de bekende mensen goed bijhouden?

De vraag is misschien wat onduidelijk, dus hier meer uitleg:

Ik vraag me af hoe je het best deze kennis kan bijhouden. Er zijn heel veel bekende mensen, zangers/zangeressen, acteurs/actrices, maar het is toch moeilijk om bij te houden wat zijn doen. En daarmee bedoel ik, nieuwe cd, nieuwe film, gewoon nieuws. En juist omdat het zo moeilijk is, ben je vaak ook achter, dat je dus iets weet over iemand, maar dat het eigenlijk al oud nieuws is. Dus, hoe kun je deze kennis het best bijhouden? Door internet, of tijdschriften etc. Misschien een vreemde vraag, maar ik vind het toch interessant.

Weet jij het antwoord?

/2500

RTL boulevard kijken

Lid worden van de fanclub.

Natuurlijk kun jij je best doen om alle informatie over "bekende" mensen bij te houden. Ik zou er niet aan beginnen, want je kunt nooit alles weten. Natuurlijk is het moeilijk om bij te houden wat ze doen. Daar moet je toch ook niet aan denken? Om dat allemaal bij te houden? Je moet al zo veel leren en weten: school, werk, actualiteit, nieuws, gebeurtenissen in de wereld, het milieu, gezin, familie, vrienden. Als jij gaat studeren op bekende mensen heb je geen ruimte meer om normale dingen bij te houden. Maar goed, ieder zijn hobbie. Er zijn wel sites die kunnen helpen: http://bekendenederlanders.allepaginas.nl/ http://www.belangrijkedag.nl/verjaardagen/bekende_nederlanders.htm http://bekende-nederlanders.klup.nl/ http://bekende-nederlanders.zappsite.nl/ http://www.bekendenederlanders.net/ .................en zo zijn er nog meer. Kies er een paar uit en ga die iedere dag checken. Niet verslaafd raken hoor!

Volg ze op twitter en of facebook. Maak een aparte groep aan met bekende mensen waarvan je op de hoogte wilt blijven en zij roepen vanzelf wel als ze iets nieuws hebben.

Het makkelijkst is een abonnement nemen op een tienertijdschrift, De Joepie ofzo.

Shownieuws kijken werkt misschien ook.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100