Wie is die vrouw bij de C1000 reklame over die voetbal plaatjes?

Die met de helikopter is gekomen naar het supermarkt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat geweldig dat je dit niet weet :-). Heerlijk! Zeker het afgelopen jaar kon je de tv niet aanzetten of de krant of een tijdschrift openslaan of Yolanthe (al dan niet met Wesley) was het hoofdonderwerp. Je kunt van haar vinden wat je wil maar ze heeft het goed voor elkaar, dat is zeker.

Dat is natuurlijk Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen! Ze zegt nl over Wesley Sneijder: die heb ik al ;) Toegevoegd na 14 minuten: Overigens heeft ze inmiddels het stukje 'van Kasbergen' laten varen. Na hun huwelijk zullen zowel Yolanthe als Wesley de achternaam Sneijder-Cabau gaan dragen, verklaarden zij in het AD.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Yolanthe_Snei...
http://www.depers.nl/entertainment/533891/...

yolanthe cabau van kasbergen

Yolanthe Sneijder-Cabau drijft de spot met haar luxeleventje in een commercial voor een supermarkt. De voetbalvrouw is binnenkort naast Tineke Schouten te zien in het spotje dat draait om voetbalplaatjes. Eerder wist de supermarktketen musicalster Chantal Janzen te strikken voor een reclame...

Dat is mevrouw Schneider, die nog door veel mensen Cabau van Kasbergen wordt genoemd, terwijl Cabau (haar vaders naam) voldoende is! Een normaal mens gebruikt toch niet én de naam van zijn/haar vder én de naam van zijn /haar moeder?

Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen ze is pas getrouwd wesley Sneijder

Google eens naar Jan smit... wedden dat zij er ook tussen staat ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100