Welke opleiding heeft Barbie van Oh Oh Cherso gedaan?

Als je een van de andere(Sniper, Joker, Sterretje, Matsoe Matsoe, Kabouter, Little Princess, Elize) weet, die wil ik ook wel weten!

Weet jij het antwoord?

/2500

Toen ze in één van de filmpjes hun diploma's opnoemden was de enige die zij dat de een VMBO-diploma heeft Elize, de anderen noemden hun veterstrik- en pietendiploma. Toegevoegd na 1 minuut: Lekker dom, het moet natuurlijk zijn: de enige die ZEI.

Bronnen:
Oh Oh Cherso

Het is wel bekend dat ze doen voor werk, dus je kan een beetje denken welke opleiding ze hebben gedaan. Sniper: Werkt in een kledingwinkel in Den-Haag Joker: Zit op school en werkt daarnaast bij de Jumbo Ik weet niet welke niveau. Matsoe Matsoe: Joey maakt tuinen: achtertuinen, voortuinen etc. Barbie: In een winkel Elize: In een snackbar Sterretje: Barman en DJ Little Princess: MBO-dimploma Kabouter: bezig met haar MBO Ze zeiden in een programma, volgend mij Jensen, dat ze school niet zo belangrijk vonden alleen maar feesten en zuipen.

ik denk dat ze allemaal een toneel/theater opleiding hebben.Dat hebben de meeste acteurs/actrices. ik denk dat ze slimmer zijn dan hun publiek.

zowiezo een zwemdiploma voor het strand en jacuzzi

De kleuterschool!

geen ;-)

iemand die ik ken kent iemand die barbie in de klas gezeten, ze heeft nog doorgeleerd op de havo. ik weet niet of ze het heeft afgemaakt, maar het is uit het programma geknipt om een indrukte wekken...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100