Hoe weet ik wanneer er acteurs van GTST op een bepaalde plek komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Denk dat je de meeste in Amsterdam kan tegen komen alhoewel er ook een paar ex Gtst'ers in de Zaanstreek komen, Heb een link voor je waar je bekende nederlanders kan spotten http://www.vipspotting.nl/spots/

Dat kan je niet weten. Deze personen hebben buiten GTST ook gewoon een prive leven. Of je moet deze personen tegenkomen op straat. Of deze persoon hebben iets laten weten via hyves, facebook of twitter wat ze doen of waar ze zich bevinden. Anders kan je er niet achter komen wat ze doen en wanneer.

Misschien kun je ze volgen op Twitter? Daar vertellen ze vaak wat ze gaan doen (of gedaan hebben)

Zoals al eerder genoemd kan je ze volgen op hun twitter, facebook of wat dan ook. Maar uit je vraag kan ik opmaken dat je opzoek bent naar een plek waar zij in hun´prive´tijd komen. De vraag is moet je dat wel doen, ik vind persoonlijk dat je deze mensen ook hun privacy moet gunnen. Als je ze wilt ontmoeten kan je het beste naar een GTST fan dag of iets dergelijks gaan.

Op dagen dat er opnames plaatsvinden kun je er redelijk zeker van zijn dat er acteurs van GTST op de opnameplek (studio in Amsterdam) aanwezig zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100