Telkens als ik de vaatwasmachine laat draaien is het produktblokje niet helemaal opgelost, hoe komt dit ?

Het reservoirtje is wel opengegaan en het blokje is dan half opgelost. De afwas ruikt ook sterk naar dat produkt. Ligt dit aan het blokje of aan de machine of .. ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat je je vaatwasser op een te lage temparatuur laat wassen

Kan aan het blokje liggen.

de vaatwas kan ook met een half blokje volstaan, ik halveer de blokjes ook omdat deze niet helemaal oplossen ik heb dure merken en goedkope geprobeerd maar er bleef altijd wel iets achter gewoon halveren

Slechte kwaliteit blokjes. Beter is om het blokje in vieren te delen en een kwart per keer te gebruiken. Een heel blokje is veel te veel en je vaat gaat erg ruiken. Nog beter is om losse poeder, los zout en glansspoel te gebruiken. Dat lost veel eerder op, je hebt veel minder nodig en je vaat is altijd veel schoner. Bovendien is het vele malen goedkoper. Met een bus Sun van 9,95 doen wij 3/4 jaar.

Misschien een te kort programma gekozen. En kunnen de draaiarmen wel vrij draaien als je de vaat er in hebt gedaan?

Ik heb het zelfde probleem en ga het blokje ook eens halveren.goede tip

Bij mij lag het eraan dat het reservoirtje openging, maar toch nog nét een beetje geblokkeerd was. Het blokje kon er dus niet uit, door de kier kwam wel water binnen, dus zat er als ik de deur opendeed (waarbij het reservoir verder opensprong) een half opgelost blokje. Wat ik toen heb gedaan, is het blokje niet in het reservoir stoppen, maar op het bestekbakje leggen. Werkte prima, mijn vaat werd goed schoon en ik hoefde niet meer telkens vaatwastabletprut op te ruimen. Inmiddels is de bewuste vaatwasser trouwens overleden en heb ik een nieuwere van sowieso iets betere kwaliteit. De nieuwe heeft niet hetzelfde probleem, bij mij lag het dus aan de machine.

dan heeft er waarschijnlijk iets tegen je reservoir aan gestaan of gelegen.misschien n te lange opscheplepel of mes.ik had er zelf ook problemen mee totdat ik ontdekte dat dat de boosdoeners waren.gewoon ff checken of er niets tegen het klepje aan komt als je de deur dicht doet.

Waarschijnlijk stel je hem op een te kort programma in voor het blokje..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100