Is er kwaliteitsverschil tussen koelkasten van Whirpool en Zanussi? En is Exquisit ook goed of kun je zo'n merk beter mijden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Waar je het beste naar kan kijken bij de aanschaf van een nieuwe koelkast is het energie verbruik, daarin zitten nog wel eens verschillen. kwaliteitsverschillen zijn naar mijn idee erg klein. Elke koelkast is in principe een goede koelkast, welk merk je ook neemt. het verschil zit hem in afwerking, luxe uitstraling en de indeling. Toegevoegd na 52 seconden: Ik heb al jaren een proline (eigenmerk van de BCC) en ben er erg tevreden over.

Exquisit is geen merk maar een model volgens mij.. dus dat zijn bar koelkastjes van 80 bij 80 centimeter.. In merken zit veelal weinig verschil.. zowel whirlpool als Zanussi zijn beide goede merken.. Je moet eens naar productbeoordelingen kijken op kieskeurig.. daar kan je selecteren op beoordeling en prijs..

Whirlpool is als ik mij niet vergis een dochteronderneming van Philips, maar daar weet ik niet veel van. Met Zanussi heb ik uitsluitend slechte ervaringen. Bij de laatste Zanussi wasmachine die ik had, was ik steeds bang dat ie achter me aan kwam, zo'n vervaarlijk kabaal maakte dat ding. Die heeft het ook maar drie jaar gedaan en kon de schroothoop op. Echt prul.

ik zou voor whirlpool gaan zanussi is echt shit heb er alleen slechte ervaringen mee exquisit is ook een minder merk maar voldoet wel ik heb er zelf een op de camping staan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100