Waar kan ik het goedkoopst de Philips HF3476 wakeup light kopen?

zelfs nog goedkoper dan 95 euro?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is geen Philips, maar hetzelfde idee: http://www.kieskeurig.nl/wekkerradio/nafnaf/dn1011s/prijzen/863970/ Ik gebruik deze nu al een hele tijd en bevalt perfect. Is al even geleden dat ik deze gekocht, dus ik hoop dat die nog verkrijgbaar is. Toegevoegd na 2 minuten: NafNaf LYS heet deze soort wekker, vast wel te krijgen bij MediaMarkt of dergelijke winkel.

Ik heb de mijne een keer voor rond de 80 euro bij de blokker gekocht. Was een aanbieding. Een vriendin van mij heeft een ander merk (kan er helaas niet meer op komen maar was wel goedkoper..). Die vindt ze fijner dan het model van philips. Bij haar model gaat het licht ook langzaam uit zodat je ook beter in slaap kan komen. Die functie zit er bij philips niet op. Zo waren er nog wat andere punten die ze beter vond. Af en toe heeft de Hema ze ook (van hun eigen merk) voor een euro of 35.

Marktplaats? Ik ken een bedrijf wat ze als kerstcadeau heeft weggeven en ik weet dat niet iedereen hier heel blij mee was. Bol.com heeft de 3468 voor 47 euro maar ik ken het verschil niet zo tussen de verschillende types dus misschien heb je er niets aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100