Kan ik van een DVD, een muziek cd maken die een normale "radio cd speler van de auto"kan afspelen?

Kan ik van een DVD, een muziek cd maken die een normale "radio cd speler van de auto"kan afspelen?

ik weet hoe je muziek cd's moet maken, maar als ik het zelfde doe met een DVD speelt de radio het dan ook af?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het licht er maar net aan welke speler je Radio ondersteunt. Wij hebben 2 auto's een Citroen en een Volvo. Ze ondersteunen allebij geen Dvd! Wel ondersteunen ze CD. Ik weet niet welke auto je hebt. Maar waarschijnlijk gaat het niet lukken met een DVD. Als ik jou was zou ik gewoon naar de winkel gaan en CD's kopen. Wanneer je auto MP3-ondersteuning heeft, dan kun je al gouw 400 liedjes op een CD laten. Wanneer je auto dat weer niet heeft. Zal het limiet rond de 21 liggen.

als je radio dvd leest wel meestal vind je de gegevens van je rtadio op internet

ja: dit is mogelijk.Maar dan zul je met je computer het signaal in een taal moeten zetten welke je cd speler aankan. Ikzelf kan het niet,maar mijn broer heeft het voor mij gedaan met een programma en dit heet arcsoft.

Van een DVD-R zult je nooit een Redbook compatible Audio CD kunnen maken. Dit gaat gewoon niet omdat de DVD fysiek gezien behoorlijk anders is dan de CD, er zitten b.v. veel meer 'gaatjes' in, de dichtheid is dus veel groter. Je kunt het proberen om een DVD-Rom te maken (met Data dus) en die met MP3-tjes vol te branden. Als je auto radio/cd speler data DVD's ondersteund kun je deze dan afspelen, maar ik acht de kans klein.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100