Wanneer ik mijn PC met Windows 8 opnieuw installeer behoud ik dan microsoft office word etc.?

Alles verwijderen en Windows opnieuw installeren

'Als u uw pc wilt recyclen of helemaal opnieuw wilt beginnen, kunt u deze terugzetten op de fabrieksinstellingen".

Als ik hier op klik, behoud ik dan wel word/powerpoint etc?

Alvast bedankt!

Toegevoegd na 7 minuten:
Zo niet... Hoe zou ik dan het best mijn computer kunnen leegmaken?

Alle andere apps en bestanden mogen weg....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je een emailadres hebt van een hoge school dan kan je gratis office 365 krijgen. Dat is van Microsoft, net zoals Office. Office 365 is online, hierdoor kan je altijd en overal erbij. Informatie van Microsoft zelf: Werk samen met anderen aan je schoolopdrachten in Word, PowerPoint, Excel en OneNote, waar en wanneer je maar wilt, op het apparaat van jouw keuze. Je krijgt 1 TB OneDrive-opslagruimte, zodat al je werk online kan blijven staan en gemakkelijk toegankelijk is. https://portal.office.com/start?sku=student Wat je zou kunnen doen is een gratis alternatief nemen voor Office: OpenOffice: https://www.openoffice.org/nl/download/ Google docs: https://docs.google.com/ Er zijn er nog veel meer, maar dit zijn de bekendste.

Nee, dan krijg je een kale installatie, alleen Windows, verder niks. Dus maak ook backup van al je foto's en documenten.

Als je opnieuw gaat installeren krijg je diverse vragen menu's, deze goed lezen en kan je zien dat je het kan doen zonder je gegevens te verliezen! Let op, goed lezen en geduld met daarna aanklikken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100