Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan ik mijn ps4 en pc beide op een vga monitor aansluiten met behulp van een vga splitter ?

Thuis heb ik een ps4 en PC ik wil beide aansluiten op mijn vga monitor via deze splitterhttp://m.miniinthebox.com/nl/0-2m-0-656ft-vga-male-naar-2-vga-vrouwelijke-vga-video-computer-extensie-splitter-kabel-zwart_p2438567.html daarvoor heb ik ook een hdmi naar vga concevetorhttp://m.miniinthebox.com/nl/hdmi-male-naar-vga-male-adapter-kabel_p2007148.html denken jullie dat ik mijn vga kabel van mijn PC en ps4 gwn in de splinters kan zetten en dan op mijn vga monitor spelen en gwn kan switschen ?

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
818

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Nee, met een splitter sluit je 2 (of meer) monitoren aan op 1 apparaat, zodat je op die monitoren hetzelfde beeld krijgt; het doet dus iets heel anders dan wat jij wil. Ook van de HDMI->VGA converter is het maar de vraag of het gaat werken.

Toegevoegd na 4 minuten:
http://www.miniinthebox.com/2-port-vga-switch-surports-1920-x-1440_p572290.html is wel een VGA switch. Overigens, heeft jouw monitor echt alleen maar een VGA aansluiting ? Als deze ook een DVI of Displayport aansluiting heeft kun je de PC of de PS4 daarop aansluiten en de ander via VGA.
(Lees meer...)
gvrox
8 jaar geleden
janprokles
8 jaar geleden
gebruik zelf ook switchers.. werkt prima!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding