hoe interpreteer ik google adsense inkomsten?

Hey iedereen,

Ik heb al een tijdje een youtube account maar ben sinds kort begonnen met google adsense. Nu snap ik eigenlijk totaal niet hoe het werkt...
Als ik naar mijn statistieken ga, zie je mijn 'huidig saldo' die precies nooit veranderd, en als ik kijk naar 'gisteren t.o. v. de vorige dag' zie je dat ik meer dan 17 euro 'verdiend' heb, maar waarom komt het dan niet bij mijn huidig saldo?

graag wat hulp
dankuwel!

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik heb de indruk dat mijn foto niet kan worden geupload, maar het is dus zo dat mijn huidig saldo op 19,90 staat (al een tijdje) en mijn RPM sinds vandaag op 17,67 staat sinds de vorige dag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Google Adsense berekent het bedrag dat je verdient aan de hand van het aantal views op je video in combinatie met het aantal gebruikers dat geklikt heeft op de advertenties naast en in je video. De RPM (inkomsten per duizend vertoningen) wordt berekend door je geschatte inkomsten te delen door het aantal paginaweergaven dat je hebt ontvangen, en dit vervolgens te vermenigvuldigen met 1000. Google betaalt pas uit zodra je uiteindelijke totaal op €70 staat. Je voorlopige saldo kan altijd veranderen, Google berekent dit aan de hand van een aantal dingen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100