Hoe voorkom ik dat ik per ongeluk mijn tablet op viegtuigstand wordt gezet?

Mijn oma heeft sinds kort een tablet. Hierover is ze heel erg enthousiast en ze is druk aan het wordfeuten. Maar ze zet telkens per ongeluk haar tablet in de vliegtuigstand (geen idee precies hoe). Ik (als kleindochter) mag iedere keer hem weer van die stand afhalen. Is er een manier om te voorkomen dat de tablet in vliegtuigstand wordt gezet of een makkelijke manier om hem er weer vanaf te halen die mijn oma zelf kan doen.
Op het moment ga ik naar instellingen, extra instellingen en zet het vinkje uit. Dit is voor haar te moeilijk. Zelf heb ik geen tablet en heb er verder ook weinig ervaring mee. Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een tab 2, maar volgens mij is dit bij de tab 3 precies het zelfde. Als ik daar lang de start/stopknop indruk , kan ik meteen kiezen voor vliegtuigstand aan of uit. (Tussen uitschakelen en opnieuw starten). Mikt ze daar wellicht steeds verkeerd ? En ze hoeft die knop eigenlijk nooit lang ingedrukt te houden, alleen als het apparaat vastzit of helemaal uit staat. Kort drukken volstaat om hem uit te zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100