hoeveel volt LED nodig om mijn halogeen lamp te vervangen?

Hallo!
Ik ben bezig met een verbouwing en gebruik momenteel in de avond uren 500watt halogeen bouwlampen. Nu leek het mij een beter idee om deze te vervangen door LED lampen.
Kan iemand mij uitleggen hoeveel Volt mijn LED lampen moeten zijn om evenveel licht te geven als mijn 500 Watt halogeen lampen?

Weet jij het antwoord?

/2500

je ledlampen zijn sowiesow altijd meestal 230 of 12v. wat u bedoelt is hoeveel watt de lampen moeten zijn om de 500w halogeen met ledampen te bereiken. dat is ongeveer 55 watt aan ledlampen.

Je wilt de halogeen lamp van de bouwlampen vervangen, google maar op led voor bouwlamp dan kom je er genoeg tegen 230 volt vervanger 500 watt. maar het gaat nietom de spanning deze is in Nederland al jaren 230 volt. maar om de lichtopbrengst de hoeveelheid Lumen hoe hoger het getal des te meer licht je krijgt , dus een hoog lumen getal met een laag stroomverbruik de hoeveelheid watt geeft een forse besparing op energie. Geld voor elk soort lamp, want led is niet altijd voordelig PL doet het bij lager opbrengst tot 7 watt nog beter dan led lampen. groet kwh1

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100