hoe kan ik foto's van mijn ipod op mijn pc zetten?

mijn ipod touch staat in de herstelmodus en ik krijg hem er niet uit. nu moet ik naar de mediamarkt en dan krijg ik waarschijnlijk een nieuwe. nu staan er foto's op mijn ipod die ik op mijn pc wil. want als ik hem aansluit komt er geen scherm en hij staat ook niet bij deze computer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je windows hebt, krijg je, als je je ipod in je pc plugt een schermpje met wat wilt u doen. dan moet je klikken op map openen. dan staan daar je foto's dan selecteer je de foto' s die je wilt hebben ( bij meerdere is shift een handige toets) en doe je rechter muis knop kopiëren dan ga je naar de map op je computer waar je ze wilt hebben. dan doe je weer rechter muisknop en dan klik je op plakken :)

Als je je ipod aansluit dan staan al je fotos en apps al bij je reservekopie's. Je klikt gewoon op Foto's dan staan alle foto's van je ipod op een rij

Download itunes en plug je ipod in dan geeft hij dit automatish aan

Je kan ireb downloaden. Daar zit een knop 'kick out of recovery mode in' ptobleem opgelost trip naar de media markt bespaart.

Als u een windows computer heeft, dan moet u itunes downloaden. DAn sluit je je ipod touch aan op uw computer dan na een tijdje komt er te staan wilt u uw ipod touch importeren en dan moet je dat doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100