Hoe maak ik een Blu-Ray-speler regiovrij of waar kan ik een regiovrije Blu-Ray-speler kopen?

Ik heb een heel aantal DVD's uit andere regio's, die kon ik tot voor kort zonder probleem bekijken op mijn DVD-speler want die heb ik zelf regiovrij kunnen maken m.b.v. een code.

Maar nu is mijn DVD-speler kapot en ik vrees dat ik deze DVD's niet meer kan bekijken wanneer ik een Blu-Ray-speler heb gekocht die niet regiovrij is.

Nergens kan ik een regiovrije Blu-Ray-speler vinden. Dus vraag ik mij af hoe ik zelf zo'n speler regiovrij kan maken of dat misschien iemand hier toch een adresje heeft voor mij waar ik een regiovrije Blu-Ray-speler kan kopen.

Als je een andere oplossing hebt voor mijn probleem, hoor ik dat ook graag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Sommige zijn niet regiovrij te maken. Ik zou op google zoeken naar een speler die eenvoudig regiovrij te maken is en niet zomaar eentje kopen. Er zijn er een heel aantal regiovrij te maken, maar niet regiovrij te koop!

Je hoeft geen regiovrije BR-speler voor BR-discs alleen maar een regiovrij BR-speler voor DVD's dus. Hier die beide zijn: http://www.stegen.com/index.php/cPath/61/language/nl?osCsid=e9a729b96d16f40938 Hier BR-spelers met regiovrije DVD: http://www.mediahomeservice.nl/producten/dvd-speler-regiovrij/ BR-spelers zijn hardwarematig regiogebonden en regiovrij maken is dus een lastige zaak (lees chips solderen).

koop een Ps3 - die speelt alles af

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100