Wat is een goed slot voor mijn scooter die ik ga kopen (Piaggio Zip 2T)?

Ik ga een scooter kopen maar moet natuurlijk wel een goed slot hebben! Wat is een goed slot voor +/- 30 euro of sloten? En wat is het beste soort slot?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel vaak vragen verzekeringen die bij je scooter horen om een goed gekeurd slot. Bijvoorbeeld een ART klasse 3 slot. Deze kun je opzoeken in je verzekeringspolis. Vervolgens kun je dan gerichter gaan zoeken zoals o.a. in de link. Je moet bij het kopen van een slot wel rekening houden of je genoeg lengte hebt indien je hem ergens tegenaan wilt vastmaken (bijvoorbeeld fietsenrek, lantaarnpaal). Ook zijn er verschillende sloten zoals beugelsloten, kettingsloten, remschijfsloten en kabelsloten. Het kiezen wat beter voor je is zijn ook persoonlijke keuzes. Een goed slot met Art klasse 4 is Beugelslot U-lock pro-tect 180x320, artikelnr: 419301 op ( http://www.scooterslotkopen.nl/Webwinkel-Product-5955826/Beugelslot-U-lock-pro-tect-180x320-ART4.html ). Deze kost 23,50 Maar kijk eerst even naar wat je verzekeringspolis aangeeft. Succes,

Bronnen:
http://www.scooterslotkopen.nl/
http://www.slotenspeciaalzaak.nl/sloten.html

U-slot is het beste. Nog een tip, waarom ga je niet voor de 4T dat is nu wel een beetje bijbetalen maar dat ga je zo hard terugkrijgen ivm brandstofkosten en duurzaamheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100