Op mijn tv kan ik alleen op Ned. 1 HD tv krijgen. Weet iemand hoe je de andere zenders ook HD kan krijgen?

Ik heb een nieuwe tv gekocht ( Sony kdl32ex310). Ik heb alle gewone zenders maar met een heel lelijk beeld.nu kwam ik Perongeluk op HD tv op Ned. 1 maar die andere zenders (ned2 tm rtl8). Dan staat er gecodeerde zender. Weet iemand hoe je deze zenders ook HD kan maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je een HDMI-kabel hebt, dan zou ie wel in HD moeten worden afgespeeld, het is natuurlijk wel noodzakelijk bij een HD tv, dus als je dat hebt zou ik dat eerst even controleren, misschien is daar iets mee aan de hand..

Deze Tv heeft 2 tuners een analoge en een digitale voor kabel (DVB-C) en Digitenne (DVB-T) Op je afstandbediening kun je selecteren via welke tuner je Tv wilt kijken. Analoog kan gewoon, voor Digitaal heb je een CAM met smartcard nodig. Ziggo zendt Ned 1 ongecodeerd uit vandaar dat je deze kunt ontvangen voor de overige heb je dus een CI+ Cam met smartcard nodig. Deze Cam plaats je in de Tv. Bij kabel Tv van Ziggo heb je ook standaard Digitale Tv. Per adres kun je maximaal 3 smartcard activeren Op de site zie ik dat deze tv niet gecertificeerd is door Ziggo. Dat wil niet zeggen dat het niet werkt maar garanties zijn er niet en Ziggo ondersteund niet bij problemen. Een alternatief is een losse decorder of Digitenne. Zie bron voor voorbeelden, is ook gewoon te verkrijgen bij electronica winkels.

Bronnen:
https://www.ziggo.nl/#producten/televisie/...
https://www.ziggo.nl/#producten/televisie/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100