bij onze gedimde lampen, gaat deze tijdelijk feller branden om hele en halve uren. Wij zijn niet de enige met dit verschijnsel. Hoe komt dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Mogelijk is er iets in je nabije omgeving die telkens veel stroom wegtrekt, of iets automatisch opstart, b.v een zware pomp voor grondwater of zo iets. Of een fabriek, in ieder geval iets wat regelmatig aanslaat. Mogelijk zit je ergens aan het einde van een stroomleiding en komt er af en toe te weinig spanning binnen. Is bij onze buren ook zo.

Waarschijnlijk is het iets paranormaals, Geesten die je willen mededelen of zoiets.

Heb precies hetzelfde gehad, Na de oplevering van mijn nieuwe huis bleek rond 23 uur en 6.30 Uur te pas en te onpas de lichten te flikkeren waar een dimmer op stond. Bleek dat het lag aan de dimmer, een dure die voor alle soorten lampen was ( ook voor Halogeen e.d.) het flikkeren kwam door het aan/ uitzetten van een extra stroomhuis in de buurt. Ik woon vlakbij een industriewijk die snachts aanzienlijk minder verbruikt en dus gaat er een stroomhuis uit. Na vervanging van de dimmers ( simpele dimmers voor alleen gewone lampen) nooit meer last van gehad. Succes! Je woont dus niet op een oude indianen begraafplaats :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100