hoeveel kan je internetten met 1 gb?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat verschilt helemaal met wat je doet. Je kunt duizenden webpagina's bezoeken, tweets sturen of WhatsApp berichten versturen met 1 GB, of een hele dag muziek streamen met 320 kb/s.

een film van redelijke kwaliteit (niet hd) van ongeveer 2-3 uur. ongeveer 250 liedjes (mp3 bestanden) 1 GB is 1 Gigabyte, ofwel 1 ruim 1 miljard tekens, ofwel 1000 keer 1000 keer 1000…. Dat krijg je in je hele leven met je hele familie niet volgetypt. Ga je er video opzetten, of MP3 tjes, dan is het inderdaad niet zo heel veel….

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/1gb-voorste...

Lees dit verhaaltje eens: Datalimiet van 500MB, 1GB of 2GB: hoeveel is dat echt? Als je 2GB aan data verbruikt, dan ben je echt hardcore bezig. 2GB klinkt weinig, maar je kan er onwijs veel mee doen. Met 2GB kun je bijvoorbeeld 40 South Park-afleveringen per maand streamen, 666(!) keer de “superclip” Friday van Rebecca Black streamen (auw) of, voor de boekenwurmen onder ons, 2222 keer een 600 pagina’s tellende ebook downloaden. Deze datalimiet is daarom vaak ook geschikt voor gebruikers die extreem veel media downloaden (en uploaden). Denk aan filmjunkies, muziek-addicts etc.. 2GB = Volgens de eerder drie genoemde providers is 1GB genoeg voor 95% van de gebruikers. En ook 1GB is lekker ruim. Alleen al om het feit dat je met 1GB 174 minuten via Skype, Viber of andere VoIP-diensten kan bellen (met toestemming van je provider natuurlijk ). Beelden zeggen meer dan woorden? Nou, met 1GB kan je met gemak 1160 foto’s uploaden via Flickr. Een datalimiet van 1GB is geschikt voor gebruikers met een wisselend internetgedrag (de ene maand iets meer streamen dan de andere maand bijv.) 1GB= Een datalimiet van 500MB is voor sommigen net goed en voor anderen net te weinig. Met 500MB kun je genoeg simpele taken doen. Een datalimiet van 500MB is meestal geschikt voor de niet veeleisende mobiele internettert. 500MB is ruim genoeg voor de taken die niet zoveel data verbruiken. Met een datalimiet van 500MB kan je 100.000 simpele emailtjes versturen. Of 16.666 keer per maand tegen je vriend(in) of man/vrouw via Whatsapp zeggen dat je wat later thuiskomt, omdat je moet “overwerken”. Of je kan 8.333 keer een nieuwsbericht openen via de app van Nu.nl. Emailen, af en toe twitteren, Facebook checken en dergelijke taken zijn kenmerkend voor een simpele smartphonist. 500MB= Datalimiet heb je dus in alle soorten en maten. Ben je een veeleisende gebruiker, dan heb je vaak genoeg aan 2GB. Is jouw internetgedrag per maand afwisselend, dan is een datalimiet van 1GB een goede optie. Gebruik je mobiel internet niet zo intensief, maar verstuur je wel de nodige mailtjes, tweets en Facebook-updates? Dan is een datalimiet van 500MB of lager geschikt voor jou.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100