Wat is een goede smartphone voor rond de 150/200 euro, android?

Zit even zonder mobiel, en heb voor een paar maanden even een toestel nodig, het liefst met Android erop. Heeft iemand een suggestie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een aantal vrienden van mij met een bescheiden budget voor hun telefoon lopen met een HTC Wildfire: http://tweakers.net/pricewatch/zoeken?keyword=htc+wildfire Voor iets meer dan €200,- kan je ook de wat nieuwere Samsung Galaxy Ace kopen, deze heeft een iets mooier en groter scherm en draait op een nieuwere versie van Android: http://tweakers.net/pricewatch/276500/samsung-galaxy-ace-s5830-zwart.html#tab:info Dit zijn de 2 telefoons die in die prijsklasse bij me opkomen, je zou anders ook nog naar eventuele tweedehandsjes kunnen kijken, een gebruikte HTC Desire of Samsung Galaxy S zou je met jouw budget nog best kunnen scoren op marktplaats. Kijk echter wel uit voor oplichters en neppers.

Bronnen:
http://marktplaats.nl/
http://tweakers.net/

Samsung galaxy gio is een goeie en kost ook niet zo veel

samsung shat echt mooi en niet duur

Ik heb ook een samsung, maar dan een samsung 3i5800, met android (pas op: sommige samsung draaien op bada) en deze kostte bij simpel 136 euro. Je moet alleen geluk hebben of je hem ook snel krijgt. Ik heb op de mijne een maand moeten wachten. maar ergens anders is ie duurder..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100