weet iemand een 10 inch tablet voor maximaal 275 euro?

hij moet wel goed zijn voor de prijs.

Weet jij het antwoord?

/2500

Begin er niet aan, aan die 'net niet' merken. Voor 300 euro heb je de Samsung Galaxy Tab WiFi. Maar ik heb het laatst gevraagd in de Saturn, maar die zeggen ook dat je beter een goed merk kunt doen. Die 'net niet' tablets hebben een erg traag touchscreen en zijn gewoon heel erg ongemakkelijk in gebruik te nemen. Heb er een paar uitgetest daar en je merkt toch wel zeer duidelijk het verschil tussen de verscheidene tablets. Toegevoegd na 1 minuut: De Galaxy Tab is overigens wel 7 inch.;)

Archos arnova 10 Wel een net niet merk

Kijk eens naar de Acer Aspire One-serie. http://www.bol.com/nl/s/computer/zoekresultaten/Ntt/acer/Ntk/computer_all/Nty/1/N/4770+1283+1285+5260+7373+8339/index.html Toegevoegd na 3 minuten: Goed, niet echt een tablet, maar zeker een fijn, handig netbookje.

Ik heb alle tablet in mijn handen gehad (mediamarkt en dynabyte). Maar je kon niet echt zeggen dat hij op veel punten lekker werkte. Dus mijn antwoord is dat er geen 'goede' tablets zijn voor die maximum prijs. Ben uiteindelijk uitgekomen op de Asus Transformer en ben daar meer dan tevreden mee. Is vanaf 399 euro te krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100