De afstandsbediening van mijn mini mediaspeler doet het niet

Vandaag bij de Aldi een mini mediaspeler gekocht. het probleem is dat de afstandsbediening niet werkt. In de handleiding staat dat zodra je het beschermplastic verwijdert, de afstandsbediening het zou moeten doen. ook dat heb ik geprobeerd. Die speler werkt op een knoopcelbatterij heb ik al gezien.
Aan de zijkant zit een aan/uitknop. Als ik hem aanzet, brandt er wel een rood lampje op de mediaspeler zelf, maar ik kan op de powerknop van de afstandsbediening duwen wat ik wil maar er gebeurt niks. Ook heb ik gekeken of de batterij er goed inzit. Die zit er goed in.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het beste is eigenlijk om het gewoon terug te brengen want al die supermarktdingen (met dingen bedoel ik: kleren en apparaten enzo) die zijn gewoon minder... Als je een goede wilt die lang meegaat dan moet je naar een winkel gaan die erop gespecialiseerd is.

Ga morgen terug naar de aldi want je hebt gewoon garantie. Als je alles geprobeerd hebt is dat de enigste oplossing.

Dan kan je er het beste morgen nog mee terug gaan, dan krijg je gewoon een nieuwe mee:) of hij wordt gemaakt.

Kijk met behulp van een digitale camera naar de zendkant van de afstandsbediening terwijl je een toetsje indrukt: Als het goed is zie je dan een blauwachtig lampje knipperen. De camera maakt het onzichtbare infrarood licht zichtbaar. Zie je niets dan is de batterij leeg, of er zit nog een plastic lipje tussen, of de AB is inderdaad stuk. Probeer eventueel de cameratruc met de AB van je TV, dan zie je wat ik bedoel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100