keuken apparatuur kopen via het internet, maar wat is de winstmarge op keukenapparatuur?

Hallo allemaal,

Ik wil binnenkort een aantal keuken apparaten kopen via het internet. Meerdere apparaten geeft meestal korting, maar hoe kan ik nu weten of het een aanvaardbare korting is?
Wat is de winstmarge eigenlijk op deze apparatuur, neem bijv een vaatwasser van 600,-.

Men zegt dat er op keukenapparatuur nauwelijks verdient wordt, maar als je bijv een hele keuken koopt kan de prijs van de apparatuur opeens wel door de helft, 50% dus, maar kan me niet voorstellen dat de apparatuur voor niets wordt weggegeven bij het kopen van een keuken, dus zou de marge op apparatuur toch wel minimaal 50% moeten zijn.

Wie weet er meer van?

Toegevoegd na 2 minuten:
In mijn geval zal het siemens apparatuur betreffen

Weet jij het antwoord?

/2500

De concurrentie op witgoed is zo groot dat de winstmarge minimaal is! Het beste kun je naar zelf naar BCC of mediamarkt gaan, en samen met een verkoper je producten uitzoeken om vervolgens een totaal plaatje te maken qua prijs! Via internet is de korting namelijk kleiner omdat de prijzen scherper liggen! Dus hop schoenen aan en naar de winkel, dan kun je wat euro's besparen!

Het is absoluut veel goedkoper via internet. Een paar jaar geleden kochten wij een wasmachine van Miele. De prijs lag eerlijk waar €450,00 lager dan mediamarkt. Wij naar Mediamarkt om te vragen of zij ook goedkoper konden leveren. De chef werd erbij gehaald en die reageerde op grove manier dat hij tegen die internetzaken niet op kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100