Ik wil een mediaspeler die cue/bin, iso en vob bestanden kan afspelen zonder ze eerst op een dvd te hoeven branden. Bestaan die ?

Toegevoegd na 32 minuten:
Ik bedoel met mediaspeler (MediaPlayer) een apparaat dat tussen de PC en de TV wordt geplaatst in combinatie met een interne harde schijf of een externe NAS

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf een eminent 7080 en die speelt alles af zoals je beschrijft

Mediaspelers die dat kunnen ken ik niet, ik gebruik zelf gewoon Daemontools lite om de ISO in te lezen zodat ik niet hoef te branden. Toegevoegd na 1 minuut: VLC-player schijnt het gewoon te kunnen, nooit geweten. Toegevoegd na 46 minuten: Ah zo'n mediaspeler, dat kunnen tegenwoordig het merendeel van de spelers. Deze wordt heel goed gewaardeerd op tweakers en speelt zo ISO's af.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/248186/mede...
http://tweakers.net/pricewatch/cat/655/med...
http://www.daemon-tools.cc/eng/products/dtLite
http://www.videolan.org/vlc

Inderdaad .iso bestanden dienen gemount of uitgepakt te zijn VLC speelt overigens wel .vob bestanden af

Bedoel je met mediaspeler een fysiek apparaat dat je op je TV aanlsuit? In dat geval kunnen de meeste mediaspelers dat!

VLC mediaplayer speelt bijna alles af, ik weet zeker dat het dvd bestanden afspeelt, ik weet ook zeker dat het iso bestanden afspeelt, omdat ik beiden regelmatig zelf doe. Je hoeft er zelfs geen codecs voor te installeren ivm bepaalde avi's. Toegevoegd na 1 minuut: Het is een gratis programmatje die je gewoon kan downloaden.... niet eens zo groot qua ruimte op je schijf en je hoeft verder niks in te stellen ofzo. Gewoon1 keer op het betreffende bestand met je rechtmuisknop openen met.... of standaard programma kiezen en dan is een simpele dubbelklik voortaan voldoende. Toegevoegd na 12 minuten: Na aanvulling...... Ik gebruik de WD Live Mediaplayer... ik weet dat deze iso bestanden afspeelt.... volgens mij ook vobbestanden.. van de andere weet ik het niet zeker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100