hoe moet ik van mijn mobiel fotos op mijn computer krijgen met een kabeltje??

ik heb een kabeltje van mobiel tot computer maar ik weet echt niet hoe ik die foto's op mijn computer krijg:$

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je gaat naar '(Deze) Computer', staat waarschijnlijk wel op je bureaublad, anders bij 'Start' (Linksonder) Dan staat er bij Apparaten de naam van de camera, of iets anders, daar klik je met de rechter muisknop op. En dan klik je op 'Foto's Importeren', de foto's worden dan opgeslagen bij afbeeldingen. Toegevoegd na 55 seconden: Soms kan dat niet, dan moet je na de rechter muisknop klikken op 'In nieuw vesnter openen', na even zoeken kom je wel bij de afbeeldingen, dat verschilt per mobiel.

Mag ik vragen watvoor mobiel je hebt? Want dit verschilt per mobiel...

Als het moeilijk gaat via de 'deze computer' optie dan kun je overwegen om een bluetooth adapter aan te schaffen. Ze kosten tussen de 5 en 10 euro. Ikzelf zend de foto's vrijwel altijd via bluetooth naar de computer. Dat gaat sneller en makkelijker!

Dat kunt U als volgt voor elkaar krijgen: Start Uw pc op en druk de ene kant van het kabeltje in de micro/usb aansluiting van Uw mobiel en wacht of Windows mogelijk nieuwe hardware heeft ontdekt,terwijl U ondertussen ook al de andere kant van het kabeltje in een vrije USB poort hebt geplugd. Met wat geluk herkent Windows inderdaad deze / nieuwe hardware / en gaat het installeren en van drivers voorzien,zodat het optimaal werkt. Is dat niet het geval ,dan geeft U in het configuratie scherm aan dat U nieuwe hardware hebt aangesloten. Volg de wizard om dat goed uit te voeren en Windows zal dan Uw mobieltje als een opslagmedium c.q. harde schijf betitelen. Nu kunt U op Windows plus E drukken en zien,dat Uw mobieltje bijv. als station EG is opgeslagen op Uw Pc. Nu kunt U gaan slepen van het ene station G naar de harde schijf C ..of anders om . Wat U wenst. Groet:Zoekertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100