Bestaat er een mini-waterkoker voor slechts 1 kopje thee?

Leek me handig voor op me bureau, graag ook verkoop locatie :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf de Tefal Quick&Hot Vind het ideaal, zeer snel en je kookt nooit teveel water.

Ja die heb ik wel eens gezien geloof ik. Gewoon ff kijken bij de plaatselijke huishoudelijke apparaten winkel, of gewoon bij de blokker/marskramer

Daar kun je een dompelaar voor gebruiken: een los verwarmingselement dat je in je kopje hangt. Meestal zijn ze te koop bij kampeerwinkels.

Bronnen:
http://www.google.nl/images?um=1&hl=nl&rlz...

Philips heeft een reiswaterkokertje voor één mok. Eigenlijk is het een soort coffeemaker, want er zit een insert in met onderaan twee gaatjes, waar je een papieren filter in kan doen, en losse koffie, zodat je filterkoffie kan zetten. Maar zonder de insert is het gewoon een waterkoker. Ik had hem altijd mee (stewardess..), om op m'n kamer een lekker ochtendbakkie te kunnen zetten, als ik tijdsverschillig wakker werd, en geen zin had me eerst aan te kleden om naar de coffeeshop te gaan. Dus het is zéker zo'n 15 jaar geleden, dat ik hem gekocht heb.... Succes met het vinden ervan!! Toegevoegd na 1 uur: Heb even voor je zitten googlelen : mijn reiswaterkoker/koffiezetter heb ik niet meer kunnen vinden. Maar Unold heeft verschillende, 1/2 l waterkokertjes, va. €10,- (Unold is het merk, op verschillende sites te bestellen) Toegevoegd na 1 uur: Gevonden!! Hij heet Philips Travel Duo, en is oa. op Marktplaats te krijgen!! Ziet er op de foto gloednieuw uit!

Bij campingwinkels verkopen ze ook kleine waterkokers voor in de caravan. Niet voor 1 kopje, maar wel voor 2 of 3.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100