bestaat er een op afstandbestuurbaar vliegtuig of helicopter met camera met een bereik van 500 meter en een baterij duur van 30 min mag best wat koste

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat het verstandig is om even op deze site een kijkje te nemen: http://diydrones.com/ Enkele voorbeelden van de Quadrocopters zijn te vinden op video sites (klik op de tweede link). Vaak staan er ook links in de beschrijvingen die verwijzen naar winkels/ fabrikanten. Er zijn dus ook helikopters die je zelf kunt bouwen en zelfs kunt uitrusten met autopilot. Of ze een half uur halen, dat weet ik niet. Het lijkt me niet onmogelijk, maar die 500 meter moet zeker geen probleem zijn met de juiste zender/ ontvanger / frequentie.

Er bestaan inderdaad wel van dat soort vliegtuigjes zoals jij vraagt.Als je het nieuws gevolgd hebt weet je dat ze er ook zijn met (infrarood)camera's.Die worden door de politie gebruikt waarmee ze wietplantages kunnen opsporen.En als je een goede modelbouwsite bezoekt zullen deze voor particulier gebruik ook gerust wel te koop zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100