Bij het aanzetten geeft mijn JVC TV in 1e instantie alleen geluid en geen beeld. (Later wel) Wel kan ik van zenders wisselen. model no LT26c31 BUE JVC

Wat kan het probleem zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als ik je vraag zo lees dan denk ik dat de backlight van je lcd-scherm aan vervanging toe is. De helderheid van deze lamp wordt in de regel steeds minder helder, en ook heeft hij langer nodig om op te warmen. Ik denk dat je zult schrikken van de vaak hoge kosten van vervanging van je backlight, wat het precies kost kan ik je niet vertellen, maar ik denk dat met de huidige prijsstand van de lcd-tv's tegenwoordig je eerder op een nieuwe tv bent aangewezen, of terug naar de winkel als je er nog garantie op hebt. Toegevoegd na 1 minuut: Op onderstaande link wordt eigenlijk dezelfde vraag gesteld, misschien kun je hier ook nog wat goede tips vinden:

Bronnen:
eigen ervaring; verkoop electronica
http://www.fixya.com/support/t5174306-soun...

Ik heb bij een jvc tv ( type weet ik niet) weleens meegemaakt dat de condensatoren op de voeding defect(uitgedroogd) waren. Misschien is het de moeite waard om dit te onderzoeken. dit namelijk niet zo`n geweldig grote ingreep. Een defecte condensator is wel een logische verklaring voor je klacht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100