Waar kan ik nog een kleine TV voor op de slaapkamer kopen?

Voor op de slaapkamer van mijn dochter zoek ik een klein TV-tje. Kan ik nergens vinden. Of weet iemand waar je dit kan kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet natuurlijk niet wat jij klein vind, maar bij de Mediamarkt verkopen ze tv's vanaf 19 inch. Dit is dezelfde grote als een vrij normale pc monitor en ik denk dat dit wel zo'n beetje de standaard is tegenwoordig.

Bronnen:
http://www.mediamarkt.nl/webapp/wcs/stores...

ligt er aan wat je er voor uit wilt geven maar zaken als mediamarkt .its enz hebben ze gewoon te koop Toegevoegd na 5 minuten: bij blokker in de aanbieding

Stap eens binnen bij een winkelier die tv's verkoopt. Het aanbod van kleine tv's is best wel aardig.

Ik zou even op marktplaats kijken. Kans is groot dat je daar al een leuk, klein tv'tje voor een heel schappelijke prijs vindt.

Ik heb dezelfde zoektocht. Daarbij ontdekte ik dat je online via www.kieskeurig.nl al onder de € 200 een nieuwe kunt kopen, terwijl dezelfde TV's in de winkels al gauw € 250 of meer kosten.

Bij mij! Ik heb een klein tv'tje (met beeldbuis, dus geen platte) met afstandsbediening en die mag je voor 10 euro hebben. Op te halen in de buurt van Rotterdam. Ding werkt prima, maar ik wilde meedoen met de platte tv mode voor de slaapkamer.

Bij de kringloopwinkel. Heel veel mensen (waaronder wij ook helaas) gooien ze tegenwoordig weg omdat de meeste worden vervangen voor flatscreens

Dat is niet zo moeilijk: bij een kampeerwinkel heb je vaak volop keus!

veilingkijker.nl Hiermee kijk je op bijna alle veiling sites. succes!

Bronnen:
veilingkijker.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100