Hoe kunnen we 100MB internet pakket krijgen met een schotel?

We zijn al jaren trouwe lid van KPN met een basispakket van vroeger voor 50MB+telefonie en een schotel met glasvezel voor gemiddeld 45 euro per maand. Het idee was dat we dus naar 100MB gingen zonder telefonie en met een schotel en glasvezel. Maar ik heb zojuist met KPN gebeld en die hebben mij verteld dat ze dat niet willen doen omdat ze alleen nog maar 3 in 1 pakketten aanbieden.

In feite is dat geen probleem maar het punt is dat mijn vader gehecht is aan zijn Duitse zenders die hij nu kan bereiken via de schotel. En als we de 3 in 1 pakket aannemen gaan alle Duitse/buitenlandse zenders eraf (er bleven nog 5 over)

Dus nu is mijn vraag: Hoe kunnen we 100 MB internet krijgen met dat we alle zenders die we nu hebben (Duits/pools)? Want die kunnen we echt niet missen. Overstappen is ook een optie maar waar naar toe?

Toegevoegd na 25 minuten:
Mijn excuses, Ik heb er weinig verstand van. Me vader heeft dit zo geregeld en weet niet meer hoe hij het anders moet doen.

Ik heb het even na gevraagd, en mij is verteld dat we Schotel hebben en dat betalen we aan Digitaal en Internet en Telefonie betalen we aan KPN en dat krijgen via de glasvezel. Ik hoop dat dit het wat meer duidelijker maakt.

Het liefst 2 in 1 pakket waar telefonie buiten valt, maar als het niet anders kan dan gewoon 3 in 1 pakket met onze buitenlandse zenders die we niet kwijt willen hebben (Duitse zenders/Poolse zenders)

Weet jij het antwoord?

/2500

De televisie loopt via een ander abonnement als internet en telefonie. Het abonnement van Canaldigitaal moet je dus gewoon aanhouden voor alle zenders die je nu al gewend bent. Je hoeft dan alleen internet en eventueel telefonie via de glasvezel van KPN te nemen. Als KPN geen gunstig pakket heeft dan kun je ook andere aanbieders proberen, maar laat je dus geen pakket met televisie aansmeren, dat hebben jullie al apart via Canaldigitaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100