Hoe kan ik films bekijken op mijn Smart TV vanaf mijn computer?

Hallo,
Ik heb sinds kort een Samsung Smart TV (wifi ready). Deze heb ik aangesloten op het zelfde netwerk als mijn pc. Nu las ik dat je via je computer en via het thuisnetwerk, zonder een tussenstation je films kon streamen(of zenden) op je smart tv. Nu heb ik dat geprobeerd en het lukt voor het grootste deel ook, alleen speelt hij niet af en krijg ik een error. Ik zal even beschrijven wat ik doe:
Ik heb een filmbestand, rechtermuisknop, afspelen met [TV Samsung], dan wordt het scherm van mijn tv zwart en het lijkt alsof hij laadt, maar dan krijg ik de melding [controleer uw netwerkverbinding] en breekt hij het laden af.
Ik heb redelijk verstand van computers maar krijg dit niet aan de praat, zal iemand mij kunnen helpen? Als je meer info nodig hebt vraag het maar.. In ieder geval bedankt!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou plex gebruiken. Plex media server op je pc installeren, en de plex app op je Samsung tv en dan gewoon vanaf je tv kijken. Toegevoegd na 1 minuut: Zie bronnen voor waar je de dingen kan vinden Toegevoegd na 2 minuten: Zitten nog wel een paar stappen tussen waarin je op je pc plex installeert en vertelt waar je films etc. Staan maar dat is niet zo ingewikkeld.

Bronnen:
http://www.samsung.com/us/appstore/app/G00...
https://plex.tv/downloads

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100