Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (3)

Daar zijn speciale programmaatjes voor. Zie link.

http://www.freemake.com/nl/free_video_converter/
http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/

Zelf gebruik ik ook dit soort programma's maar dan voor muziek.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Internet download manager is een betaald programmaatje wat erg makkelijk werkt, bij flash video's bied ie automatisch aan het te downloaden

http://www.internetdownloadmanager.com/

je koop een licentie per computer voor 18 euro.

voor uitzending gemist werkt dit erg goed icm http://www.gemistvoornmt.nl/, helaas niet voor rtl xl omdat hun silverlight gebruiken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Het simpelste is de Gemistdownloader te gebruiken. 't Is gratis.

Met GemistDownloader is het voor iedereen mogelijk om gemiste televisie-uitzendingen van de grote Nederlandse aanbieders te downloaden. Hierdoor wordt het mogelijk om een mooie uitzending te bewaren op je computer, zodat je er later nog eens naar terug kunt kijken. Maar je kunt een uitzending ook direct omzetten in een video die op je op jouw telefoon of televisie kunt afspelen, zodat je de uitzending op elk gewenst moment op de door jouw uitgekozen plek kunt terugkijken. Ook kun je een gedownloade uitzending op een dvd/cd branden, of op een usb-stick zetten, zodat je de uitzending makkelijk kunt meenemen of bewaren voor later. Daarnaast is GemistDownloader handig voor Nederlanders in het buitenland, omdat een gedownloade uitzending niet voortdurend hoeft te 'bufferen', waardoor de uitzending beter te bekijken is.

Ondersteunde websites
Uitzendingen van onderstaande websites kunnen worden gedownload met GemistDownloader.
• Uitzending Gemist
• RTL Gemist (RTL XL)
• Nickelodeon.nl/Videos
• YouTube.com
(Lees meer...)
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Dit is inderdaad het beste sinds ze zijn overgestapt op de nieuwe player. Het is ook de enige manier om het te bekijken zonder stoterige beelden. Goede vraag en goed antwoord.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding