Ik wil graag internet op tv kan dit via een hdmi kabel ?

Ik heb alleen een hdmi aansluiting op me tv .
Kan ik hier dan een hdmi/usb kabel met een wifi ontvanger opzetten ?
En doet de tv het dan ook ?

Sander

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dit is niet mogelijk HDMI is alleen voor het door zenden van geluid en beeld. Daar bij komt ook kijken al krijg je er een internet signaal over dan weet je tv niet wat hij hier mee moet doen

Er zijn TV's die de functie om te internetten ingebouwd hebben. Ook zijn er apparaten op de TV aan te sluiten waarmee dat kan, zoals bijvoorbeeld een computer of sommige digitale ontvangers van tv-providers. Gezien je vraag ga ik er vanuit dat je deze mogelijkheden niet voor ogen hebt. Wat denk ik het meest voor de hand liggend is is dat je de TV als beeldscherm op je computer aansluit. Dat kan via verschillende soorten verbindingen/kabels zoals HDMI, AV, S-video.

Bronnen:
Eigen ervaring

Helaas werkt het niet om een wifi ontvanger op je hdmi aansluiting te zetten. Om internet op je tv te krijgen zul je een computer moeten hebben. Ik heb er zelf een leuke en goedkope oplossing voor gevonden. Een HDMI android stick. Het is een android computer verwerkt in een stick met hdmi aansluiting. Deze stick kun je dan in je hdmi van je tv steken en je hebt je tv omgebouwd tot smart-tv. Met alle applicaties van de android marketplace. Wifi geheugen usb ingang enz. Ik heb er een gekocht bij zo'n chinese site. En het werkt perfect. Voor maar 40 euro incl. verzendkosten. Conrad verkoopt ze ook maar die zijn alleen veel duurder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100