Ik wil een nieuwe televisie kopen. Mij is verteld dat LG een uitstervend ras is en slechte kwaliteit. Kan ik beter voor samsung gaan of toch lg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zou de Samsung kiezen

Samsung heeft wel een goede prijs/kwaliteit verhouding. Anders kan je misschien kijken bij Phillips of Panasonic zij maken ook goede tv's.

LG is zeker geen uitstervend ras. LG heeft erg mooie 3d televisies met een mooie uitstraling. Top TV's!

Lg is niet mimer zo populair om dat ze minder reclame maken dan 10 jaar geleden. Fa er maar van uit dat het superschermen zijn. De internet mogelijkheden zijn minder, maar wie heeft dat nodig. De interessante content moet je vrijwel allemaal bijbetalen.

Uitgaan van een merk is onzin. Elk merk heeft goede en slechte televisies. Zolang je voor een regulier merk gaat en niet zoiets als Techwood of een andere rare naam, zit je gewoon goed. Veel mensen negeren merken als Sharp of Toshiba, terwijl daar ook gewoon schitterende modellen tussen staan (heck, o.m. Philips en Sony maken voor hun duurdere modellen gebruik van Sharp panelen, en voor hun goedkope modellen van resp. LG en Samsung, wat iets zegt over het paneel dat je bij Sharp toestellen krijgt). Vaak zijn ze wat duurder, waardoor mensen al helemaal vreemd opkijken. Vaak hetzelfde type dat zo bedrag X neerlegt voor een Opel, en nooit een Toyota zouden kopen en daar zelfs vanuit de hoogte tegenaan kijken, terwijl dat in de regel zelfs betere auto's zijn. Als merk zijn ze zeker niet minderwaardig aan Samsung of Philips. Zeker niet wanneer je ook andere apparatuur erbij neemt in je oordeel. Kortom, het enige antwoord is dat je niet moet kijken naar het merk. Kijk naar wat je met een televisie wil doen en welke eigenschappen je wil, en maak op basis daarvan een keus of win advies in van iemand die er verstand van heeft. Wanneer die begint over dat het ene merk beter is dan het ander, moet je gewoon doorlopen naar een ander die daadwerkelijk weet waar hij (of zij, maar laten we eerlijk wezen...) het over heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100