komt 'myprestigo' van philips weer online?

mijn vader heeft gisteren een prestigo afstandsbediening gekocht, alleen is de website waarvan je de software download offline.
Komt deze http://www.myprestigo.com weer online of blijft deze offline?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb deze afstandbediening vorige week ook gekocht. Net gebeld met Philips en heb een tijdelijke link gekregen: http://configo.software.informer.com/download/ Het had te maken met dat ze philips hebben proberen te hacken en dat ze nu druk bezig zijn met de beveiliging ofzo.

Heb gisteren met Philips gebeld en zij wisten het ook nog niet, ik heb de afstandbediening ook zaterdag gekocht en breng hem morgen netjes terug omdat je de afstandbediening van de winkelier binnen 1 week terug mag geven als hij niet zou bevallen, stel dat de site pas over 8 dagen online is en de afstandbediening bevalt niet zit ik met een probleem. Ga wel even verder kijken, jammer Philips.

Servers zijn vanaf donderdag jl. uit de lucht. linkje wat je door hebt gekregen heeft niks te maken met de software die je nodig hebt. Servers zijn begin deze week beschikbaar. Toegevoegd na 30 minuten: juiste linkje is... http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GB&slg=ENG&sct=URC_CONSOLIDATION_SU&cat=REMOTE_CONTROLS_CA&grp=ACCESSORIES_GR&session=20100924213451_66.249.65.176&ctn=SRU6008/10&list=aa12_list_partial.html&mid=Link_Software&hlt=Link_Software succes

Bronnen:
effe googleen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100