Mijn tv doet raar help!?

Ik heb net een nieuw tv gekocht een medion full hd. ik sluit mijn ps3 er op aan en wil call of duty black ops gaan spelen maar als ik wil richten dus met de rechter joystick en dat doe ik dan maar dan duurt het een halve seconde voordat hij reageert dus dat wil voor geen meter ! ik heb ook een oud tv'tje en daar doet het spel het prima!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt last van display lag, ook wel input lag genoemd. http://en.wikipedia.org/wiki/Display_lag Bijna alle LCD's hebben hier last van, Plasma minder en CRT haast niet. Professionele gamers gebruiken nog steeds diepe beeldbuizen(CRT's) omdat elke ms vertraging het verschil tussen leven en dood. Als je als gamer een tv wil kopen is het van belang dat je het internet afstruint op reviews van de tv die je aan wil schaffen. Fabrikanten geven haast nooit op hoeveel input lag een tv heeft. Wel response time maar dat is weer wat anders (ook uitgedrukt in ms vandaar de verwarring die er wel eens over ontstaat). Je kan kijken of je een speciale "gamer" modus hebt, en dat je alle beeldverbeterende technieken uitzet.

De moderne TV's reageren helaas over het algemeen traag. Dit komt door de toegepaste technieken. Het beste kun je voor het spelen van games gebruik maken van de "ouderwetse" (wat is er ouderwets aan?) Beeldbuis (CRT) TV's. Niet elke vernieuwing is een verbetering!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100